Címke: Tombor Zoltán

Portfólió – Tombor Zoltán

Tombor Zoltán (1973) jelenleg Budapesten élő és alkotó fotográfus. Autodidakta, tizenévesen ismerkedett meg a fotográfia alapjaival, 1995 óta fényképez hivatásszerűen. Karrierje Magyarországon kezdődött, majd 2003-ban Milánóba költözött, ahol főként divat-, reklám- és portré felkéréseket teljesített.

Tovább

5kérdés – Tombor Zoltán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Tombor Zoltán fotográfust kérdeztük.

Tombor Zoltán a stuttgarti Művésztalálkozások vendége

A stuttgarti Magyar Kulturális Intézet 30 éves hagyományként tartja fenn Művésztalálkozások című kiállítássorozatát, melynek aktuális magyar vendége a közelmúltban hazaköltözött Tombor Zoltán, az olasz és amerikai kitérők után ismét itthon élő és alkotó fotográfus.

Művészként emigrálni világnézet – interjú Tombor Zoltánnal

Tavaly év végén végigfutott a hír, hogy az egyik legismertebb magyar divatfotós, Tombor Zoltán ha-zaköltözik New Yorkból. Decemberben egy új anyaggal, a Hazatéréssel debütált. Azóta eltelt néhány hónap, mi pedig kíváncsiak voltunk, mik a szakmai tervei a jövőre nézve és milyen érzésekkel tért haza Amerikából.