Interjú

5kérdés – Riskó Gáspár

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Riskó Gáspár fotográfust kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Apáti-Tóth Sándor

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Apáti-Tóth Sándor fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Schäffer Zsuzsa

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Schäffer Zsuzsa fotográfust kérdeztük.

A kortárs fotónak nem kellene mindig ennyire brutálisnak, nehéznek és szomorúnak lennie – interjú Hodosy Enikővel

Hodosy Enikő (1987) a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett 2016-ban. Töltött időt Párizsban és Brüsszelben is, jelenleg Budapesten él. Rendszeresen kiállít itthon és külföldön egyaránt. 2020 óta vezetőségi tagja a Fiatal Fotóművészek Stúdiójának. Munkái főként társadalompszichológiai kérdések mentén tematizálódnak. 

5kérdés – Barta Zsolt Péter

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Barta Zsolt Péter fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Gerhes Gábor

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Gerhes Gábor Munkácsy Mihály-díjas képzőművészt kérdeztük.

5kérdés – Birtalan Zsolt

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Birtalan Zsolt fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Baricz Katalin

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Baricz Katalin Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Urbán Tamás

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Urbán Tamás Magyar Fotóművészek Szövetsége Életműdíjas (2007) fotóriportert kérdeztük.

5kérdés – Czigány Ákos

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Czigány Ákos Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Vancsó Zoltán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Vancsó Zoltán fotográfust, oktatót kérdeztük.

5kérdés – Tóth József Füles

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Tóth József Füles Érdemes és Kiváló művészt, karikaturistát, képszerkesztőt, fotográfust és a magyar reklámgrafika és -fényképezés megújítóját, iskolateremtőjét kérdeztük.