Címke: Ladocsi András

PhotoVogue Festival 2023 – Mit tesz a mesterséges intelligencia a fotográfiával?

A PhotoVogue Festival az első olyan divatfotográfiai rendezvénysorozat, amely az etika és az esztétika közötti közös alapra összpontosít. A fesztivál idén a mesterséges intelligencia jelenségére reagálva számos tematikus programot is rendez. A résztvevők több kiállítást, szakmai előadást és konferenciát látogathatnak majd, amelyek a mesterséges intelligencia és a képalkotás kapcsolatával foglalkoznak.

Tovább

Ladocsi András – Swallow (2018)

Négy és tizennyolc éves korom között versenyszerűen úsztam. Ennek a 14 évnek a java úgy telt, hogy reggel elmentem edzeni iskola előtt, majd bementem az iskolába, és amint vége lett, mentem vissza edzeni. Ezután keveredtem csak haza a családi környezetbe. A sorozatom ezt az élethelyzetet dolgozza fel.

Mindenkinek másfajta kapcsolódása van az önleképezéshez – beszélgetés Ladocsi Andrással

Ladocsi András friss hazai felbukkanása Sárvári Zita Heart & Cherry Limited Editions nevű projektgalériájában látható, a június 15-én nyílt, Geibl Katával páros tárlatukon, mely szeptemberig megtekinthető. A fiatal alkotó számos sikert tudhat maga mögött, 2015-ben szerepelt a Krakkói Fotóhónapon, 2018-ban az amszterdami Unseen fesztiválon, a Vogue Hyères fesztiválján pedig 2020-ban elnyerte az American Vintage Photography Awardot.