Menü

Megvannak a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója új tagjai

20 • 07 • 27Punkt

A Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója (FFS) 1977-ben alakult a Magyar Fotóművészek Szövetségének (MFSZ) tagozataként. Az idén 43 éves szervezet célja a pályakezdő fotográfusok, fotográfiát alkalmazó képzőművészek munkáinak bemutatása, és a fotográfia elméleti, történeti kérdéseivel foglalkozó fiatal szakírók ismereteinek, szakmai felkészültségének fejlesztése, tevékenységének népszerűsítése. Az önképző jellegű közösség lehetőséget nyújt a fiatal alkotóknak kiállításokon, workshopokon való részvételre. A szervezet minden évben tagfelvételt hirdet, melyre 35 éven aluli fotográfusokat és elméleti jelentkezőket várnak.

0103

Bohus Réka: Ami maradt, részlet a sorozatból (2020) A művész jóvoltából.

Az elmúlt hetekben zajlott a Stúdió idei tagfelvétele, amelynek zsűrijét a vezetőségén kívül – Balogh Viktória, Hodosy Enikő, Kiss Richárd, Pomsár Miklós – Cséka György (esztéta, kritikus) és Sárai Vanda (független kurátor, művészeti újságíró) alkotta.

0103

Bagoly Anna Tamara: Szomszédos házioltár (2020)

Az FFS új tagjai: Bagoly Anna Tamara, Bede Kincső, Bohus Réka, Csizik Balázs, Czvetkó Fruzsina, Gajewszky Anna, Lázár Eszter, Nagy Izabella, Puszt Zsófia, Szabó Liza, Szekeres Laura, Tóth Emese, Tóth Richárd és Üveges Mónika. Bede Kincső és Puszt Zsófia munkáival már olvasóink is találkozhattak korábban itt a Punkton. Gratulálunk az új tagoknak!

0103

Szabó Liza: Útmutató külföldieknek (2016-2017)