Címke: minimalizmus

Válogatás a Minimalist Photography Awards 2023 díjnyertes képeiből

A nagy presztízsű Black and White Minimalism Magazine alapító főszerkesztője, Milad Safabakhsh által életre hívott Minimalist Photography Awards olyan jelentős szakmai versennyé nőtte ki magát az elmúlt években, melynek elsődlegesen célja, hogy világszerte platformot biztosítson a minimalista szemlélettel alkotó fotográfusok számára. A megmérettetés mindenkori lebonyolítását és szakmai hátterét a nyomtatásban is megjelenő magazin biztosítja, a nyertesek munkáit online felületeken és egy reprezentatív megjelenésű évkönyvben egyaránt publikálják a szervezők.

Tovább

Magyar kategóriagyőztest hirdettek a Minimalist Photography Awards 2023 fotópályázatán

Harmincegy országból több mint 3100 fotó érkezett az idén ötödik alkalommal megrendezett Minimalist Photography Awards 2023 fotópályázatára. A Minimalist Photographer of the Year 2023 fődíjat a brit Martin Annand nyerte, de a tizenkét kategóriában meghirdetett pályázat nyertesei között Gáll András személyében magyar alkotót is találunk.

„Megalomán flash” – beszélgetés Deim Balázs fotóművésszel

“Egyszer pont ott voltam, és két lány ült be abba a terembe beszélgetni, hallottam, hogy miközben mennek be, azt súgják egymásnak, hogy hú ez nagyon durva, olyan mintha megfigyelnének minket. Akkor éreztem azt, hogy ez az, sikerült, végül is ez volt a cél.”