Címke: toplista

Négy éve indult a Punkt, a fotográfia online magazinja

Az indulás óta – több mint 10.000 fotóval illusztrált – összesen 1245 magyar és angol nyelvű cikket jelentettünk meg a lapban. Az elmúlt négy évben regisztrált közel 700.000 olvasónkkal és 1,3 millió oldalletöltéssel a Punkt mára a magyar fotográfia legolvasottabb szaklapjává vált.

Tovább

Wolfgang Tillmans a legbefolyásosabb fotográfus

A Time magazin minden évben nyilvánosságra hozza százas listáját, amelyben az élet különböző területeiről gyűjti össze az elmúlt év legbefolyásosabb, legnagyobb hatású művészeit, sportolóit, aktivistáit és vállalkozóit. Ezúttal egy fotográfus is felkerült a listára.

TOP25 – Ezek voltak 2022 legfontosabb hazai fotókiállításai

A hagyományteremtő, 2020-ban elindított szavazás után idén is arra voltunk kíváncsiak, hogy a fotográfiához köthető szakemberek véleménye alapján melyek voltak 2022 legfontosabb hazai fotókiállításai. A rangsorban a történeti és a kortárs fotográfia területéről egyaránt találhatunk alkotókat, és a fotográfiai stílusok is a médium sokszínűségét bizonyítják. Az elmúlt évekhez hasonlóan a lista élére ismét egy világhírű fotóművész kiállítása került.

TOP10 – Ezek voltak a Punkt legnépszerűbb cikkei 2022-ben

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2019-ben indult Punkt.hu egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Oldalunk 2022-ben ismét rekordlátogatottságot ért el; közel háromszázezren olvasták online fotográfiai magazinunkat. A 2022-ben megrendezett fotóaukciók legdrágább tételeit bemutató ranglistánk után most az elmúlt egy év legnépszerűbb 10 cikkét mutatjuk meg.

Három éve indult a Punkt.hu – Ezek voltak a legnépszerűbb cikkeink

Magyar nyelven kizárólag a Punkt oldalán volt olvasható a Moholy-Nagy László lányával készült interjú, vagy éppen Cate Blanchett interjúja Gregory Crewdsonnal, és többek között a David Campany On Photographs című könyv előszavának magyar fordítását is publikáltuk.

TOP10 – Ezek voltak 2020 legfontosabb hazai fotókiállításai

A Punkt.hu online fotográfiai magazin munkatársai a fotográfiához köthető szakemberek véleménye alapján hagyományteremtő jelleggel 2020 legfontosabb hazai fotókiállításait rangsorolták. Igyekeztünk minél szélesebb spektrumból meríteni, hogy minél hitelesebb végeredmény születhessen.