Címke: LensCulture

Válogatás a 2022-es LensCulture Portrait Awards díjazottjainak képeiből

A LensCulture idén is kihirdette az év legjobb portréfotóit; 39 fotográfus részesült valamilyen elismerésben: nyertesként, finalistaként vagy egy-egy döntéshozó választottjaként. A pályaművek öt kontinens, 16 országából érkeztek, közülük kerültek ki a díjazottak, akiket a főszerkesztőkből, kurátorokból, művészeti igazgatókból álló nemzetközi zsűri tagjai választottak.

Válogatás a LensCulture Street Photography Awards 2021 fotópályázat díjazottjainak képeiből

Nemrég kihirdették a LensCulture utcafotográfia kategóriájának 2021-es nyerteseit, a döntéshozók sorozat és önálló kép kategóriában ítélték oda a díjakat. A nyertesek – a pénzjutalom mellett – lehetőséget kaptak a LensCulture több mint hárommilliós globális online közössége előtti bemutatkozásra, egy New York-i kiállításra, valamint nemzetközi fotófesztiválokon való megjelenésre is.

Fiatal tehetségek a LensCulture idei pályázatán

A LensCulture online magazin egyik fő missziója a kortárs fotográfus tehetségek felkutatása és munkáik népszerűsítése. A szakmai zsűri által, pályázat útján kiválasztott fotográfusok művei a LensCulture saját felületein, valamint fesztiválok és kiállítások keretein belül kerülnek bemutatásra.