Címke: 5kérdés

5kérdés – Darab Zsuzsa

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Darab Zsuzsa fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Flesch Bálint

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Flesch Bálint Balogh Rudolf-díjas fényképészt, fotókonzervátort kérdeztük.

5kérdés – Fabricius Anna

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fabricius Anna Pécsi József- és Derkovits Gyula-ösztöndíjas multimédia művészt kérdeztük.

5kérdés – Haris László

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Haris László Balogh Rudolf-díjas magyar fotóművészt, érdemes művészt kérdeztük.

5kérdés – Vadászi Zoltán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Vadászi Zoltán fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Várhelyi Klára

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Várhelyi Klára Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Bartha Máté

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bartha Máté fotográfust és filmrendezőt kérdeztük.

5kérdés – Szász Lilla

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Szász Lilla fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Minyó Szert Károly

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Minyó Szert Károly szabadkézi fotográfust, képzőművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Szabó Judit

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Szabó Judit fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Szombat Éva

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Szombat Éva fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Vető János

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Vető János képzőművészt, fotóművészt, videóművészt, zenészt kérdeztük.

5kérdés – Bede Kincső

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bede Kincső fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Ritter Doron

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Ritter Doron fotográfust, fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Deim Balázs

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Deim Balázs fotóművészt kérdeztük.