Címke: 5kérdés

5kérdés – Gáll András

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Gáll András fotográfust kérdeztük, akinek díjnyertes sorozata jelenleg a Mai Manó Házban látható.

Tovább

5kérdés – Fazekas István

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fazekas István fotóriportert kérdeztük.

5kérdés – Reviczky Zsolt

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Reviczky Zsolt fotóriportert kérdeztük.

5kérdés – Károly Sándor Áron

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Károly Sándor Áron fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Gyenes Zsolt

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Gyenes Zsolt fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Kállai Márton

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Kállai Márton fotóriportert kérdeztük.

5kérdés – Dezső Tamás

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Dezső Tamás fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Krász Kíra Dorottya

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Krász Kíra Dorottya fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Mohos Zsófia

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Mohos Zsófia fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Legát Franciska

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Legát Franciska fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Kontha Dora

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Kontha Dora fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Schuller Judit Flóra

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Schuller Judit Flóra képzőművészt kérdeztük.

5kérdés – Kis-Kéry Anna

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Kis-Kéry Anna fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Szalai Dániel

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Szalai Dániel fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Martin Wanda

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Martin Wanda fotográfust kérdeztük.