Címke: 5kérdés

5kérdés – Koleszár Adél

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Koleszár Adél fotográfust kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Móricz-Sabján Simon

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Móricz-Sabján Simon fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Fábián Évi

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fábián Évi fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Rédling Hanna

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Rédling Hanna fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Kemenesi Zsuzsanna

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Kemenesi Zsuzsanna fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Hajdú József

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Hajdú József fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Robitz Anikó

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Robitz Anikó fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Harnóczy Örs

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Harnóczy Örs fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Drozdik Orshi

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Drozdik Orshi Munkácsy-díjjal kitüntetett képzőművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Fátyol Viola

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fátyol Viola fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Bruno Bourel

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bruno Bourel fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Radisics Milán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Radisics Milán fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Bielik István

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bielik István fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Siklós Péter

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Siklós Péter fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Benkő Sándor

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Benkő Sándort fotográfust és fotóoktatót kérdeztük.