Címke: 5kérdés

5kérdés – Harnóczy Örs

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Harnóczy Örs fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Drozdik Orshi

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Drozdik Orshi Munkácsy-díjjal kitüntetett képzőművészt kérdeztük.

5kérdés – Fátyol Viola

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fátyol Viola fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Bruno Bourel

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bruno Bourel fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Radisics Milán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Radisics Milán fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Bielik István

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bielik István fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Siklós Péter

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Siklós Péter fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Benkő Sándor

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Benkő Sándort fotográfust és fotóoktatót kérdeztük.

5kérdés – Ujj Zsuzsi

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Ujj Zsuzsi fotográfust, performert, dalszerzőt és alternatív rockzenészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Martinkó Márk

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Martinkó Márk fotó-és videóművészt kérdeztük.

5kérdés – Darab Zsuzsa

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Darab Zsuzsa fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Flesch Bálint

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Flesch Bálint Balogh Rudolf-díjas fényképészt, fotókonzervátort kérdeztük.

5kérdés – Fabricius Anna

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fabricius Anna Pécsi József- és Derkovits Gyula-ösztöndíjas multimédia művészt kérdeztük.

5kérdés – Haris László

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Haris László Balogh Rudolf-díjas magyar fotóművészt, érdemes művészt kérdeztük.

5kérdés – Vadászi Zoltán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Vadászi Zoltán fotográfust kérdeztük.