Címke: 5kérdés

5kérdés – Chochol Károly

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Chochol Károly fotográfust, fotóriportert kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Gyenis Tibor

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Gyenis Tibor Munkácsy Mihály-díjas képzőművészt kérdeztük.

5kérdés – Vécsy Attila

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Vécsy Attila fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Csoszó Gabriella

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Csoszó Gabriella fotográfust, tanárt és aktivistát kérdeztük.

5kérdés – Kondor László

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Kondor László fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Kudász Gábor Arion

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Kudász Gábor Arion Balogh Rudolf-díjas és Capa-nagydíjas magyar fotográfust, egyetemi docenst kérdeztük.

5kérdés – Molnár Ágnes Éva

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Molnár Ágnes Éva fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Gáti György

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Gáti György fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Pecsics Mária

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Pecsics Mária fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Fejér Zoltán György

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fejér Zoltán György fotóművészt, a Magyar Fotóművészek Szövetségének Életműdíjasát (2011) kérdeztük.

5kérdés – Szabó Dezső

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Szabó Dezső képzőművészt kérdeztük.

5kérdés – Dobokay Máté

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Dobokay Máté képzőművészt kérdeztük.

5kérdés – Papp Elek

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Papp Elek fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Katharina Roters

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Katharina Roters fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Urbán Ádám

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Urbán Ádám Balogh Rudolf-díjas fotográfust kérdeztük.