Címke: 5kérdés

5kérdés – Fejér Ernő

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fejér Ernő Balogh Rudolf- és Kondor Béla-díjas fotó- és grafikusművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Hamarits Zsolt

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Hamarits Zsolt Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Tombor Zoltán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Tombor Zoltán fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Balla András „aBalla”

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Balla Andrást, kertművészt, Balogh Rudolf-díjas fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Gaál Zoltán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Gaál Zoltán fotóriportert kérdeztük.

5kérdés – Kovalovszky Dániel

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Kovalovszky Dániel fotóriportert, fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Révész Tamás

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Révész Tamás Balázs Béla-díjas magyar fotóművészt, fotóriportert, egyetemi tanárt kérdeztük.

5kérdés – Riskó Gáspár

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Riskó Gáspár fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Apáti-Tóth Sándor

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Apáti-Tóth Sándor fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Schäffer Zsuzsa

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Schäffer Zsuzsa fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Barta Zsolt Péter

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Barta Zsolt Péter fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Gerhes Gábor

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Gerhes Gábor Munkácsy Mihály-díjas képzőművészt kérdeztük.

5kérdés – Birtalan Zsolt

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Birtalan Zsolt fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Baricz Katalin

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Baricz Katalin Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Urbán Tamás

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Urbán Tamás Magyar Fotóművészek Szövetsége Életműdíjas (2007) fotóriportert kérdeztük.