Címke: 5kérdés

5kérdés – Herendi Péter

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Herendi Péter Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Frankl Aliona

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Frankl Aliona fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Gábor Enikő

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Gábor Enikő Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Szamódy Zsolt Olaf

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Szamódy Zsolt Olaf fotóművészt, a Magyar Fotóművészek Szövetségének korábbi elnökét kérdeztük.

5kérdés – Horváth M. Judit

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Horváth M. Judit Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Vékás Magdolna

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Vékás Magdolna Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Tímár Péter

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Tímár Péter Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Korniss Péter

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Korniss Pétert a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Pulitzer-emlékdíjas magyar fotográfust, fotóriportert kérdeztük.

5kérdés – Stalter György

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Stalter György Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Eperjesi Ágnes

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Eperjesi Ágnes fotográfust, képzőművészt kérdeztük.

5kérdés – Molnár Zoltán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Molnár Zoltán fotóművészt, művészeti tanárt kérdeztük.

5kérdés – Bánkuti András

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bánkuti András fotóriportert kérdeztük.

5kérdés – Szilágyi Lenke

Új rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Szilágyi Lenke fotóművészt, érdemes és kiváló művészt kérdeztük.

5kérdés – Benkő Imre

Új rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Benkő Imre fotográfust, fotóriportert, egyetemi előadót kérdeztük.

5kérdés – Féner Tamás

Új rovatot indítunk a Punkton, ahol ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Elsőként Féner Tamás Kossuth-díjas fotóművészt kérdeztük.