Címke: interjú

5kérdés – Darab Zsuzsa

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Darab Zsuzsa fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Flesch Bálint

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Flesch Bálint Balogh Rudolf-díjas fényképészt, fotókonzervátort kérdeztük.

5kérdés – Fabricius Anna

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fabricius Anna Pécsi József- és Derkovits Gyula-ösztöndíjas multimédia művészt kérdeztük.

5kérdés – Haris László

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Haris László Balogh Rudolf-díjas magyar fotóművészt, érdemes művészt kérdeztük.

Tovább

Viszont én nem akartam a sötétben maradni – Interjú Kovalovszky Dániellel

Kovalovszky Dánielt több alkalommal díjazták a Magyar Sajtófotó Pályázaton, kétszer elnyerte a Pictures of the Year International Competiton (POYi) díjait, részesült Pécsi József Fotóművészeti Ösztöndíjban és Budapest Fotográfiai Ösztöndíjban, valamint elnyerte a Junior Príma Díjat is. 2018-ban a Capa-nagydíj ösztöndíjasa volt. Életútjáról, művészetéről, munkamódszeréről és legújabb terveiről is beszélgettünk vele.

5kérdés – Vadászi Zoltán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Vadászi Zoltán fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Várhelyi Klára

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Várhelyi Klára Balogh Rudolf-díjas fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Bartha Máté

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bartha Máté fotográfust és filmrendezőt kérdeztük.