Címke: interjú

5kérdés – Harnóczy Örs

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Harnóczy Örs fotóművészt kérdeztük.

Tovább

5kérdés – Drozdik Orshi

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Drozdik Orshi Munkácsy-díjjal kitüntetett képzőművészt kérdeztük.

5kérdés – Fátyol Viola

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Fátyol Viola fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Bruno Bourel

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bruno Bourel fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Radisics Milán

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Radisics Milán fotográfust kérdeztük.

Tovább

Mindenkinek másfajta kapcsolódása van az önleképezéshez – beszélgetés Ladocsi Andrással

Ladocsi András friss hazai felbukkanása Sárvári Zita Heart & Cherry Limited Editions nevű projektgalériájában látható, a június 15-én nyílt, Geibl Katával páros tárlatukon, mely szeptemberig megtekinthető. A fiatal alkotó számos sikert tudhat maga mögött, 2015-ben szerepelt a Krakkói Fotóhónapon, 2018-ban az amszterdami Unseen fesztiválon, a Vogue Hyères fesztiválján pedig 2020-ban elnyerte az American Vintage Photography Awardot.

5kérdés – Bielik István

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Bielik István fotográfust kérdeztük.

5kérdés – Siklós Péter

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Siklós Péter fotóművészt kérdeztük.

5kérdés – Benkő Sándor

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Benkő Sándort fotográfust és fotóoktatót kérdeztük.

5kérdés – Ujj Zsuzsi

5kérdés rovatunkban ugyanazt az öt kérdést tesszük fel a hazai fotográfiai élet meghatározó szereplőinek. Ezúttal Ujj Zsuzsi fotográfust, performert, dalszerzőt és alternatív rockzenészt kérdeztük.